1. školní turnaj – Blondies České Budějovice

V pátek 17.5.2013 při krásném slunečném počasí které jsme si jako klub objednali(světe div se ono to vyšlo) se na našem hřišti sešlo něco málo přes třicet dětí kteří si zahráli svůj první turnaj v Bee ball. Po stručném zahájení a vysvětlení si nejasností v pravidlech se začlo velmi rychle hrát.

Rád bych ještě poděkoval pánům učitelům za jejich čas strávený výukou tohoto sportu při hodinách TV. Na dětech bylo vidět, že jsou se základní hrou velmi dobře seznámeni a vědí co mají dělat po odpalu i po chycení balonu.

Okamžikem zahájení prvního zápasu bylo vidět, že děti hra baví a snažili se podat co nejlepší výkon. Lehce řízeni svými učiteli hru děti zvládali bravurně. Ano samozřejmě nektěré nedostatky ve hře byli patrné ale vše probíhalo ve znamení zábavy a pohody kterou si celý kolektiv dětí na hřišti vytvořil.

Mezi zápasy se odpočívajícímu týmu věnovali slečnypaní(slečny a paní – můj zkrácený termín) z našeho týmu Blondies které dětem zodpovídaly dotazy a zkoušeli pálení v našem pálkařském tunelu.

Na každý tým čekalo malé občerstvení které předpokládám přišlo asi vhod po sportovních výkonech které děti předvedli(nikde na mě nic nezbylo 🙁 ).

Poslední zápas který byl plný bojovnosti a snahy obou týmů jsme celý turnaj vyhodnotili předali diplomy, medaile a slavnostně zakončili celý turnaj potleskem pro všechny zůčastněná družstva.

Musím poděkovat slečnopaním(Štěpa, Sabča, Pája H., Majda) které se celého dne zůčastnili a pomohli tuto celou akci zorganizovat a dovést ji do zdárného cíle(což se myslím povedlo:)). Děti odcházeli z hřiště nadšené a spokojené, stále se dotazovali kdy zase budem pořádat další turnaj:).

Jj správně budem pořádat další kolo tohoto turnaje 🙂 už 21.6.2013 opět na našem hřišti Blondies v Českých Budějovicích :).

Obrázková dokumentace je v naší fotogalerii 🙂.

Mnooooooooooooooo a to je asi vše co bych Vám k tom u řekl. Cheš vědět víc???? No tak zajdi na trenink a uvidíme :).